Ik wil muziekles

In de IJsselvilla in Deventer kun je terecht voor zanglessen, ukelelelessen en cursussen voor kinderen.

De IJsselvilla

In de IJsselvilla in Deventer wordt zangles gegeven aan mensen van alle leeftijden. Zingen is niet alleen leuk om te doen, het is ook goed voor je. Je leert je stem gezond te gebruiken en op een natuurlijke manier adem te halen. Door je bewust te zijn van je houding sta je zelfverzekerder in het leven. Voor kinderen is er de PRIMO cursus (vroeger AMV) en het Deventer Jeugdkoor. Heb je een ukelele en wil je samen met anderen leren hoe je liedjes kunt spelen en jezelf kunt begeleiden? We geven ook ukelelecursussen aan kinderen én volwassenen. Benieuwd naar de andere muzikanten in de IJsselvilla? Hier vind je onze collega’s.

Zangles

Ook in combinatie met piano of gitaar

Of je nu in een bluesband, koor of alleen onder de douche zingt; wij helpen je graag. Onze professionele zangdocenten hebben hun krachten gebundeld en geven les in een inspirerende omgeving. Twee keer per jaar kun je meedoen aan een presentatie.

Lees meer

Deventer Jeugdkoor

8 tot 12 jaar

Leer goed zingen in een veilige groep, met muziek die je raakt. Repetities op maandagmiddag in de IJsselvilla in Deventer. Dirigente: Eline Ruisch. Leeftijd 8 – 12 jaar. Presentatie met professionele band.

Lees meer

PRIMO

AMV-cursus voor kinderen van 4-8

PRIMO is bedoeld voor kinderen die nog geen instrument bespelen. De kinderen leren zingen, op instrumenten spelen en noten lezen. De leerlingen leren nieuwe liedjes met een instrumentale begeleiding en beweging.

Lees meer