Spelen, communiceren, verbinden; waarom wij doen wat we doen.

Wees creatief!
Of het nu om korte muziekworkshops, grote projecten voor kinderen of deskundigheidsbevordering voor leerkrachten gaat, ons doel is altijd om mensen vanuit hun eigen creativiteit verder te brengen.
Muziek is een ambacht. Om een ambacht te leren zul je vaardigheden moeten leren. Door te oefenen kom je verder, maar creativiteitsontwikkeling zorgt dat het van jouĀ wordt. Wij zien het als onze grootste uitdaging om kwalitatief goed muziekonderwijs te combineren met creativiteitsontwikkeling.

Laat jezelf horen
Muziek is een taal, een communicatiemiddel. Door samen muziek te maken kom je met elkaar in contact. Wanneer je samen muziek maakt leer je om naar elkaar te luisteren en jezelf te presenteren. Met onze projecten willen we het zelfvertrouwen van cursisten vergroten en bijdragen aan een veilig klimaat waarin iedereen zichzelf mag zijn en zich kan laten horen.

Maatwerk
Naast ons bestaande aanbod is het mogelijk om een traject op maat aan te vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de opening van een Brede School, een jubileum of een themaweek. Daarnaast verzorgen we coaching on the job of studiedagen deskundigheidsbevordering muziek.

Wanneer je een muzikale vraag hebt voor jouw school dan helpen we ook met het aanvragen van subsidies.

De mensen
Het LIMAI-team bestaat uit gedreven muziekdocenten met een afgeronde conservatorium opleiding. Alle docenten hebben naast passie en talent voor muziek ook een sterk pedagogisch en didactisch inzicht.

LIMAI is opgericht door Lize Reitsma en Maite Roest. Beiden gaan vaak naar concerten, kindervoorstellingen en festivals om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de podiumkunsten en om inspiratie op te doen voor hun eigen werk.

Lize is naast haar werk bij LIMAI hoofdvakdocent aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Maite is redacteur bij vakblad de Pyramide, uitgave van Gehrels Muziekeducatie.