ongelofelijke herrie

Ongelofelijke herrie: muziek- en animatieproject

Over Herman (a.k.a. Ongelofelijke Herrie)
Herman is een enthousiast mannetje. Maar hij is niet zoals alle anderen. Herman is namelijk een superheld, met speciale superkrachten. Deze krachten gebruikt hij graag om anderen te helpen als ze in moeilijkheden zijn. Dan heet hij niet meer gewoon Herman, maar Ongelofelijke Herrie. Ongelofelijke Herrie kan dingen die anderen niet kunnen, en dat maakt hem speciaal. Maar speciaal zijn is niet makkelijk. Want Herman heeft zijn superkrachten niet altijd onder controle. En als hij de controle verliest, dan kan hij het niet meer alleen af. Dan heeft hij hulp nodig van andere helden!

Help jij Ongelofelijke Herrie Heldendaden doen?

Tweeluik: workshops animatie en filmmuziek
Een klas (bovenbouw) maakt een animatie bij een van de verhalen uit het kinderboek De avonturen van Ongelofelijke Herrie. Maar met alleen animatie is de film nog niet af! Daarom maakt een andere klas (middenbouw) een soundtrack bij hetzelfde verhaal. Deze wordt in de montage als soundtrack toegevoegd aan de animatie. Zo maken twee klassen samen één film!

“Herman weet nog niet dat vandaag of morgen zijn leven compleet zal veranderen. Als hij het familiegeheim ontdekt. Iedereen in zijn familie is namelijk ergens… super in. Geef opa Decibel een muziekinstrument en iedereen die hem hoort spelen wordt stil. Weer een ander familielid kan met zijn vioolmuziek iedereen alles laten vergeten. Dan zijn er ook nog oma Huppel, opa Dis Co, neef Roep Toeter en vele anderen. Ga je mee op avontuur in zijn wondere wereld? Dan kun je met eigen ogen zien hoe Herman verandert in Ongelofelijke Herrie.”