ongelofelijke herrie

Maak filmmuziek met Herman (a.k.a Ongelofelijke Herrie)

Over Herman (a.k.a. Ongelofelijke Herrie)
Herman is een enthousiast mannetje. Maar hij is niet zoals alle anderen. Herman is namelijk een superheld, met speciale superkrachten. Deze krachten gebruikt hij graag om anderen te helpen als ze in moeilijkheden zijn. Dan heet hij niet meer gewoon Herman, maar Ongelofelijke Herrie. Ongelofelijke Herrie kan dingen die anderen niet kunnen, en dat maakt hem speciaal. Maar speciaal zijn is niet makkelijk. Want Herman heeft zijn superkrachten niet altijd onder controle. En als hij de controle verliest, dan kan hij het niet meer alleen af. Dan heeft hij hulp nodig van andere helden!

Help jij Ongelofelijke Herrie Heldendaden doen?

Meer informatie

Workshop filmmuziek

Herman is een superheld. Hij beleeft avonturen in de zee, de lucht, hij gaat op ontdekkingstocht in het bos en zweeft zelfs door de ruimte! In de workshop reizen we met hem mee en ontdekken we allerlei instrumenten. We zingen het lied van Ongelofelijke Herrie en maken een soundtrack bij alle verschillende bijzondere plekken die hij bezoekt.

In deze workshop werken we procesgericht. Dat betekent dat er kaders zijn, maar dat de leerlingen zelf het eindresultaat bepalen. De kinderen worden uitgedaagd om zelf na te denken en muziek en geluiden te bedenken die zij zelf vinden passen bij de film. Na de workshop heb je als leerkracht een beter beeld hoe je instrumenten op een zinvolle manier kunt inzetten in de klas.