Ukelele voor kinderen en volwassenen

Ligt jouw ukelele te verstoffen omdat je niet goed weet waar je moet beginnen? Wil je de basis leren? Tips om zelf verder te kunnen? Snel liedjes kunnen begeleiden? Neem dan je ukelele mee en kom naar de basiscursus van Eline Ruisch.

Hieronder vind je alle informatie over de ukelele lessen. Eline geeft op maandag les aan verschillende leeftijdsgroepen, zie hieronder.

 

Meld je aan

Beginnerscursus ukelele voor kinderen

In een aantal lessen leer je akkoorden en melodieën spelen op dit grappige ‘kleine gitaartje’. Met zijn kleine klankkast en vier snaren (in plaats van zes bij een ‘echte’ gitaar) is dit instrument ideaal en handzaam voor kinderen. In korte tijd leer je muziek maken in een groep.

Kleine groep
Tijdens de lessen krijg je duidelijke uitleg en een handig werkboekje. De ukelele schaf je zelf aan zodat er ook thuis geoefend kan worden. Maximaal 8 deelnemers per groep.

Presentatie
Aan het einde van de cursus laten we aan vrienden en familie horen wat we hebben geleerd.

Locatie: IJsselvilla, grote Zaal (tweede verdieping)
Adres: Zutphenseweg 2 | 7418 AJ | Deventer
Dag: Maandag, start: 11 september 2023, presentatie op 18 december
Tijd: 16.30 uur – 17.15 uur

Kosten: € 9,50 per les
Aantal lessen: 14 lessen

Kun je al ukelele spelen? Meld je dan aan voor de individuele lessen op maandag.

Ukeleleles voor volwassenen

Elk half jaar organiseren we een workshop voor beginners. Stuur ons een mailtje als je hierover op de hoogte gehouden wilt worden. De volgende workshop is op 18 september 2023 van 19.00 uur tot 20.30 uur. De kosten zijn € 35,- inclusief materiaal.

Je kunt je ook aanmelden voor individuele lessen op maandag bij Eline Ruisch.