Ukelele voor kinderen en volwassenen

Ligt jouw ukelele te verstoffen omdat je niet goed weet waar je moet beginnen? Wil je de basis leren? Tips om zelf verder te kunnen? Snel liedjes kunnen begeleiden? Neem dan je ukelele mee en kom naar de basiscursus van Eline Ruisch.

Hieronder vind je alle informatie over de ukelele lessen. Eline geeft op maandag les. Om 16.15 uur is er een cursus voor kinderen. Om 18.30 uur begint de basiscursus voor volwassenen.

Meld je aan

Ukeleleles voor kinderen

In een aantal lessen leer je akkoorden en melodieën spelen op dit grappige ‘kleine gitaartje’. Met zijn kleine klankkast en vier snaren (in plaats van zes bij een ‘echte’ gitaar) is dit instrument ideaal en handzaam voor kinderen. In korte tijd leer je muziek maken in een groep.

Kleine groep
Tijdens de lessen krijg je duidelijke uitleg en een handig werkboekje. De ukelele schaf je zelf aan zodat er ook thuis geoefend kan worden. Maximaal 12 deelnemers per groep.

Presentatie
Aan het einde van de cursus laten we aan vrienden en familie horen wat we hebben geleerd.

Locatie: IJsselvilla, grote Zaal (tweede verdieping)
Adres: Zutphenseweg 2 | 7418 AJ | Deventer
Dag: Maandag: 6 september 2021 t/m 20 december 2021
Tijd: 16.15 uur – 17.00 uur
Kosten:
 € 9,50 per les
Aantal lessen: 15 lessen

Ukeleleles voor volwassenen

Beginnerscursus
De cursus is geschikt voor mensen die zichzelf al een beetje hebben leren spelen via online tutorials, maar ook voor de absolute beginner. Je leert melodie en akkoorden spelen, een goede houding en techniek. Daarnaast kun je in een gezellige groep, veilig op 1,5 meter afstand samen muziek maken.

Gevorderden
Heb je al ervaring? Of heb je meegedaan met de eerste reeks lessen van Eline en wil je graag verdieping? Laat het ons weten.

Locatie: IJsselvilla, grote Zaal (tweede verdieping)
Adres: Zutphenseweg 2 | 7418 AJ | Deventer
Dag en tijd: Vanaf 6 september en op maandagavond, twee groepen om 18.30 uur (beginners) en 19.30 uur (gevorderden).
Kosten: € 125,- inclusief lesmateriaal, exclusief ukelele (we geven je graag tips over de aanschaf!)
Aantal lessen: 7 lessen